La Nostra Història

El Fornet va nèixer en plena crisis econòmica de 2008, quan en Tomeu i na Mª José, que havien estat treballant en l'àmbit de l'educació, el treball social i la psicologia, van perdre les seves feines i van decidir reinventar-se  transformant allò que era una afició viscuda amb  passió en una nova profesió. Començaren de forma innocent, fent allò que sabien fer: elaborar pa i pastissos com ho farien a una casa tradicional molt arrelada, sense cap ús ni coneixement de químics o procediments industrials. El Fornet va tenir una gran acollida pels veinats i la societat mallorquina, de manera que la família va començar a creixer.
Durant aquest temps, en Tomeu començà la seva tasca de divulgador de la gastronomia mallorquina impartint tallers, fent esdeveniments, aparicions a mitjans i publicant varis llibres ("El Fornet de la Soca, Filosofia i Receptari" [Lleonard Muntaner, 2014], "Rebosteria Tradicional de Mallorca" [La Foradada, 2015] i "Cuina tradicional de Mallorca intimitat original” [2017])
Als darrers anys, el Fornet ha crescut, però sempre ens hem mantigut fidels als nostres principis. La botigueta de Sant Jaume s'ens va quedar petita així que al 2018 ens vam mudar a l'històric "Forn des Teatre" i al 2020 vam obrir una segona botiga al preciós local neo-mudejar de "Can Corbella", dos meravellosos exemples del modernisme a Mallorca que creim que son l'embolcall perfecte pel nostre producte.